...i fins aquí hem arribat!

...idò sí, s'ha acabat... per motius personals ja no estic a aquesta meravellosa escola, he canviat la meva plaça a un centre al poble allà on visc i també he deixat l'Educació Física per a passar a fer tan sols de tutor de primària! esper que allò que trobeu per aquí, tot i que no hi hagi gaire cosa, vos fagi profit! gràcies per visitar la pàgina!

22.11.11

EDUCACIÓ VIAL CICLISTA

Programa d'Educació Vial Ciclista, adreçat principalment al Tercer Cicle de Primària:
Educació Vial Ciclista

Joc de Qüidich (Harry Potter) a 3r. Curs 2010-11.

Amb els alumnes de tercer i la coordinació amb la seva tutora i altres mestres, aprofitant el treball relacionat amb altres assignaturares i treballant així de manera interdisciplinar. Així va sorgir la idea de realitzar un Torneig de "Qüidich" (el joc dels llibres i pel·licules de la saga Harry Potter) amb els alumnes.
Era un joc complicat per tal de fer una adaptació al peu de la lletra (graneres, vols i altres coses), per tant es va optar de fer una adaptació del joc de Korfball al nivell del grup.
Es formaren un total de quatre grups, cada un amb el seu escut acord amb la seva funció al treball de les altres classes i assignatures, i entre tots realitzarem un torneig. Sempre restant inportància als resultat i fomentant l'ajuda i la cooperació, l'educació en valors.
El resultat foren vàries sessions a les que tots s'ho passaren molt bé i disfrutaren d'un joc que havia sorgit de la idea dels mateixos alumnes.
Aquí podeu veure com ens va sortir i lo bé que ens ho passàrem. I recordar que tot això no hagués estat possible sense la iniciativa dela tutora i els diferents mestres i els mateixos alumnes i la seva coordinació.