...i fins aquí hem arribat!

...idò sí, s'ha acabat... per motius personals ja no estic a aquesta meravellosa escola, he canviat la meva plaça a un centre al poble allà on visc i també he deixat l'Educació Física per a passar a fer tan sols de tutor de primària! esper que allò que trobeu per aquí, tot i que no hi hagi gaire cosa, vos fagi profit! gràcies per visitar la pàgina!

10.2.11

Aprenem a entrar botant a la corda llarga, 3r Cicle.

El alumnes del segon i tercer cicle ja saben com s'entra a botar amb la corda llarga! costa un poc però resulta més fàcil del que pareix. Això sí, els més atents són els primers que n'aprenen! a l'hora de botar a la corda no tan sols se n'apren botant, sino que també és important observar com ho fan els altres. S'ha de saber veure quin és el costat bò per a entrar i també per sortir! 
Les primeres vegades els he ajudat a entrar contant quan havien d'entrar i donant una lleugera empenta a l'esquena dels l'alumnes amb la mà que no emplava per fer rodar la corda just en el moment que ells havien d'entrar. Sempre fent incidència en què s'havien de fixar en la corda i veure quan pegava a terra, i un cop a dintre, botar enmig amb els peus junts...
Han començat a entrar sols, sense ajuda, més aviat del que en feia comptes!

 Aquí els alumnes de 5è B:

I els alumnes de 6è A:
Seguirem amb l'experiència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada