...i fins aquí hem arribat!

...idò sí, s'ha acabat... per motius personals ja no estic a aquesta meravellosa escola, he canviat la meva plaça a un centre al poble allà on visc i també he deixat l'Educació Física per a passar a fer tan sols de tutor de primària! esper que allò que trobeu per aquí, tot i que no hi hagi gaire cosa, vos fagi profit! gràcies per visitar la pàgina!

9.2.11

Repte Cooperatiu 6è B. Formar diferents figures aguantant-se amb diferents punts de recolçament.

Els reptes cooperatius vendrien a ser situacions que es plantejen als alumnes com a reptes a realitzar entre tots, fent que s'hagin de posar d'acord entre ells y que cada un fagi les seves aportacions, escoltant als companys i intentant trobar una sol·lució entre tots.

En aquest cas, els alumnes de 6è A (repartits en diferents grups de 5-6) havien de trobar la sol·lució per a formar una figura entre tots amb una serie de condicions a complir:

-Entre tots, nomes podien tocar a terra amb els peus o amb les mans, cap altra part del cos valia.
-Cada peu que tocas a terra (entre tots) valia 3 punts, i cada mà valia 1 punt.
-Entre tots els peus i totes les mans que tocàssin a terra s'havien de sumar els punts i no es podia passar de 10 punts (si eren grups de 5) ni de 12 punts (si eren grups de 6).

Dit això, a pensar, posar-se d'acord i intentar aconseguir el repte!

Una de les variant de l'activitat pot ser aconseguir fer una figura tot el grup-classe junt sumant el mínim de punts possibles...
A partir d'aquí també es poden pensar diferents formes i dur-les el pròxim dia de classe!
Tots a pensar!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada