...i fins aquí hem arribat!

...idò sí, s'ha acabat... per motius personals ja no estic a aquesta meravellosa escola, he canviat la meva plaça a un centre al poble allà on visc i també he deixat l'Educació Física per a passar a fer tan sols de tutor de primària! esper que allò que trobeu per aquí, tot i que no hi hagi gaire cosa, vos fagi profit! gràcies per visitar la pàgina!

23.2.11

Passar per la Corda!

L'objectiu principal d'aquesta activitat és fomentar la cooperació amb els companys, fer que s'ajudin entre tots per tal d'aconseguir realitzar el repte proposat.
Tot comença proposant un repte alumnes (en aquest cas 3r Cicle). Alguns ho han fet en grups de 5-6 alumnes amb una corda petita i altres ho han fet tot el grup classe junts amb una corda llarga (variant un poc l'activitat i erradicant del tot la intenció de competir amb els altres)
El repte és el següent: Sense poder tocar cap d'ells la corda ni amb les mans ni amb la "boca" han d'aconseguir passar tots per damunt i per baix de la corda sense que aquesta toqui a terra. Si ho aconsegueixen, l'èxit és de tots!
I aquest és el resultat:
5è A:
5è B:
5è B:
6è A:
6è B:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada