...i fins aquí hem arribat!

...idò sí, s'ha acabat... per motius personals ja no estic a aquesta meravellosa escola, he canviat la meva plaça a un centre al poble allà on visc i també he deixat l'Educació Física per a passar a fer tan sols de tutor de primària! esper que allò que trobeu per aquí, tot i que no hi hagi gaire cosa, vos fagi profit! gràcies per visitar la pàgina!

7.12.12

JOCS COOPERATIUS AMB LES CADIRES

Aquest joc o activitat es pot realitzar a la mateixa classe, en tot cas, es necessiten les cadires dels alumnes. Es tracta d'una activitat cooperativa, es a dir, tots s'han d'ajudar entre si per a tal de poder aconseguir superar els diferents reptes que es vagin proposant o vagin sorgint. Aquestes dificultats poden esser molt variades... començaran tots damunt la seva cadira i una de les premises es que no poden o caure a terra... a partir d'aqui, tots s'han d'ajudar per a aconseguir anar fins a l'altre costat de la classe, juntar-se en grups de..., tocar tres o cuatres cadires a la vegada,...
La imaginació és lliure a l'hora de plantejar els diferents reptes, però s'ha d'anar amb molt de seny! els alumnes han de ser conscients del perill de l'activitat si no es realitza correctament i s'han d'ajudar constantment els uns als altres vetllant que ningú es pugui fer mal.
L'ajuda i cooperació amb els companys és fonamental, uns dels objectius primordials de l'activitat. El grau de dificultat pot anar augmentant introduïnt elements externs... A partir d'aquí tot depèn de la imaginació i recursos del docent! intentar simular diferents situacions imaginàries, històries fantàstiques,... i sobretot, fer que els nins i nines gaudesquin i aprenguin amb l'activitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada